Roldeuren

Roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl

Roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl zijn er in vele uitvoeringen; enkelwandig, dubbelwandig, met of zonder thermische of akoestische isolatie, in staal, aluminium of RVS.  In vrijwel elke gewenste kleur. In blinde uitvoering met doorkijk of ventilatieopeningen, geheel opengewerkt. Teveel om op te sommen.

De roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl zijn stuk voor stuk ontworpen voor professioneel, industrieel en intensief gebruik, ook onder zware en ongunstige omstandigheden. Daarmee onderscheid de roldeuren van bedrijfsdeurenfabriek.nl zich van andere roldeuren. Ook de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar, is maakt het verschil.

De roldeuren van Bedrijfdeurenfabriek.nl worden gebruikt door defensie, politie, ambassades, penitentiaire inrichtingen, musea, logistieke en industriële bedrijven, op booreilanden, in de maritieme sector; op schepen, in de luchtvaart. Als afsluiting, toegangsregulering, temperatuurbeheersing, brandvertragend, inbraak vertragend, en vele andere functionele behoefte.

De roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

De profielvulling van de dubbelwandige uitvoering bestaat uit polystyrol (standaard) of steenwol; optioneel kunnen er stans-openingen (80×55 mm) met eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht.

Onderhoud van uw roldeuren

Ondanks de hoge kwaliteit van onze roldeuren, vertonen ze op den duur gebruikssporen. Een roldeur wordt namelijk constant blootgesteld aan diverse invloeden. Denk hierbij aan het weer, wind, vochtigheid en insecten. Om een goede werking te waarborgen, dient u uw roldeuren te (laten) onderhouden. Het is uw verantwoordelijkheid om hiervoor te zorgen, zodat u voldoet aan de wettelijk vereiste controle- en onderhoudsverplichting. Via Bedrijfsdeurenfabriek.nl kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw roldeuren. Vul ons contactformulier in of bel ons voor meer informatie over het onderhoudscontract.
088 366 7382

Andere producten van Bedrijfsdeurenfabriek.nl

Naast roldeuren verkopen we:

Extra informatie over Roldeuren