Roldeuren

Roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek zijn er in vele uitvoeringen; enkelwandig, dubbelwandig, met of zonder thermische of akoustische isolatie, in staal, aluminium of RVS.  In vrijwel elke gewenste kleur. In blinde uitvoering met doorkijk of ventilatieopeningen, geheel opengewerkt. Teveel om op te sommen.

De roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl zijn stuk voor stuk ontworpen voor professioneel, industrieel en intensief gebruik, ook onder zware en ongunstige omstandigheden. Daarmee onderscheid de roldeuren van bedrijfsdeurenfabriek.nl zich van andere roldeuren. Ook de verborgen techniek die meestal niet zichtbaar, is maakt het verschil.

De roldeuren van Bedrijfdeurenfabriek.nl worden gebruikt door defensie, politie, ambassades, penitentiaire inrichtingen, musea, logistieke en industriële bedrijven, op booreilanden, in de maritieme sector; op schepen, in de luchtvaart. Als afsluiting, toegangsregulering, temperatuurbeheersing, brandvertragend, inbraakvertragend, en vele andere functionele behoefte.

De roldeuren van Bedrijfsdeurenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

De profielvulling van de dubbelwandige uitvoering bestaat uit polystyrol (standaard) of steenwol; optioneel kunnen er stans-openingen (80×55 mm) met eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht.

Extra informatie over Roldeuren