Docking Systems

DOCKSHELTERS

Bedrijfsdeurenfabriek.nl heeft een compleet leveringsprogramma van producten voor rond het laadperron. Bedrijfsdeurenfabriek.nl heeft een groot aantal uitvoeringen, net zo divers als de behoeften en eisen van de kritische markt.  En alle zijn zij in specifieke modellen en maten af te stemmen op een veelheid van toepassingsgebieden en gebruikerseisen.

De dockshelters van Bedrijfsdeurenfabriek.nl worden toegepast voor optimale afdichting tussen gebouw en vrachtwagen en beschermd te verladen goederen tegen schade als gevolg van temperatuurverschillen en weersomstandigheden.

Dockshelters met flappen zijn zeer geschikt voor verschillende afmetingen vrachtwagens. De flappen zijn gemonteerd op een indrukbaar frame zodat de dockshelter weer terug kan naar zijn basispositie zonder risico voor beschadiging. Dat is van belang wanneer de vrachtwagen achteruitrijdend de dockshelter onnauwkeurig nadert. Dockshelters besparen substantieel energie.

Dockshelters worden dikwijls gebruikt in combinatie met levellers om het niveau en afstandverschil tussen laadvloer en vrachtwagen te overbruggen.

Niet voor niets wordt er steeds vaker gekozen voor de deuren en dockshelters van Bedrijfsdeurenfabriek. Een reputatie op basis van principieel kwalitatieve uitgangspunten. Een renommee ook, die wij doorgaans ontlenen aan onze producten in hermetisch gesloten staat.

Kijk ook eens naar de toebehoren van Docking systems

Extra informatie over Docking Systems