Schuifdeuren

INDUSTRIËLE & AGRARISCHE SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren bevorderen optimale benutting van de beschikbare ruimte en dragen bij aan een intelligente logistieke indeling.  Met het schuifdeuren leveringsprogramma van Bedrijfsdeurenfabriek kan aan vrijwel elke behoefte worden voldaan. Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zijn de schuifdeuren van Bedrijfsdeurenfabriek goed voor langdurig en zorgeloos gebruik. Zij zijn behalve doelmatig, ook fraai.

Hermetisch, dichtsluitend, automatisch of  handbediend, met schuifdeuren van Bedrijfsdeurenfabriek is het allemaal mogelijk. Beglazing kan in vrijwel elke afmeting worden toegepast en 2-zijdig vlak verwerkt worden in het deurvlak. Bijzondere specifieke voorzieningen zijn mogelijk.

Bedrijfsdeurenfabriek verzorgd de volledige montage door gecertificeerde technici. Afhankelijk van de specifieke functionaliteit worden de schuifdeuren opgeleverd met de vereiste certificaten.

Niet voor niets wordt er steeds vaker gekozen voor de deuren van Bedrijfsdeurenfabriek. Een reputatie op basis van principieel kwalitatieve uitgangspunten. Een renommee ook, die wij doorgaans ontlenen aan onze deuren in hermetisch gesloten staat.