Levellers

De docklevellers van Bedrijfdeurenfabriek is een doordachte en beproefde techniek om het hoogteverschil tussen de laadvloer van de verschillende vrachtwagens en de laadperrons probleemloos te compenseren. Daardoor kan de verlading zonder enige hinder in één enkele horizontale beweging in of uit de vrachtwagen plaatsvinden. De robuuste stalen constructie met platform dat bestand is tegen vervorming, balanceert de lastverdeling van de vrachtwagen zonder problemen, ook bij ongelijke lading.

Het betrouwbare bewegingsstelsel van de dockleveller is geschikt voor alle situaties, is gemakkelijk te bedienen en veilig in gebruik. De docklevellers zijn uitgerust met automatische werkende voorzieningen die problemen voorkomen als een vrachtwagen te vroeg wegrijdt van het platform dat nog belast is.

Zelfs als de vrachtwagenvloer door scheve belading niet volledig horizontaal is, zal de tordeerbare constructie van het platform het ontstane hoogteverschil door scheefstand eenvoudig compenseren.

Dock levellers worden dikwijls gebruikt in combinatie met Dockshelters. Zie ook het uitgebreide specialistische leveringsprogramma dockshelters van Bedrijfsdeurenfabriek.

Bedrijfsdeurenfabriek.nl biedt oplossingen voor het efficiënt, comfortabel, veilig en schadevrij verladen van goederen in en uit gebouwen.   Elk in talrijke varianten en een veelheid aan opties. Niet voor niets wordt er steeds vaker gekozen voor de dock equipment van Bedrijfsdeurenfabriek. Een reputatie op basis van principieel kwalitatieve uitgangspunten.
Wij presenteren u technologie met een internationale renommee. Vandaag ziet u, waar u maar kijkt, producten van Bedrijfsdeurenfabriek.

Extra informatie over Levellers