Stalen deuren

De industriële stalen bedrijfsdeuren van bedrijfsdeurenfabriek zijn veelzijdig en daardoor geschikt voor vele toegangsoplossingen. Ze worden veel toegepast als toegangsdeur in een industriële omgeving en in de utiliteitsbouw. De deuren kunnen worden voorzien van roosters, beglazing en panelen waardoor deze voor vrijwel iedere toepassing geschikt kan worden gemaakt. Ook veel toegepast als vluchtdeur met aangepaste sluittechniek. De deuren zijn, afhankelijk van het type, zelfsluitend d.m.v. een veerscharnier of deurdranger.
De  stalen deuren worden geleverd inclusief slot, deurkrukken en schilden naar keuze.

Het deurblad is opgebouwd met een dubbelwandig verzinkt, gegrond en/of gecoated stalen deurblad, gevuld met een hoge densiteit steenwol-isolatie en rondom voorzien van hoogwaardige rubber profielen voor een goede afdichting. Het kozijn is gezet uit verzinkt plaatstaal. met rubberafdichting in de sponningen. Ook leverbaar in RVS.

Voor specifieke functionaliteit zoals brand, kogelwering, PGS-deuren, afscherming gevaarlijke stoffen, extreme vervuiling door productieprocessen, geluidshinder etc heeft bedrijfsdeurenfabriek.nl een aangepast leveringsprogramma met deuren voor de verlangde functionaliteit.