Snelloopdeuren

ARCHITECTUUR IN HERMETICA

De filosofie van Bedrijfsdeurenfabriek is nauwelijks compacter en helderder weer te geven. De schoonheid. De veiligheid en functionaliteit. De enorme diversiteit binnen ons leveringsprogramma. Elk in talrijke varianten en een veelheid aan opties. Wij presenteren u Nederlandse technologie met een internationale renommee. Vandaag ziet u, waar u maar kijkt, producten van Bedrijfsdeurenfabriek.
Niet voor niets wordt er steeds vaker gekozen voor de deuren van Bedrijfsdeurenfabriek. Een reputatie op basis van principieel kwalitatieve uitgangspunten. Een renommee ook, die wij doorgaans ontlenen aan onze deuren in hermetisch gesloten staat.

SNELLOOPDEUREN

Het belangrijkste kenmerk van de snelloopdeur is de bewegingssnelheid bij openen en sluiten. De snelloopdeur bestaat vrijwel altijd uit een flexibel rollend deurvlak. Blind of met transparante secties.

De snelloopdeuren van Bedrijfsdeurenfabriek zijn een ideale oplossing voor de scheiding en afsluiting van ruimtes met intensieve verkeersstromen. Ook zeer geschikt voor ruimtes met hoge hygiëne eisen. Snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor snel en efficiënt beheersen van de goederen verkeersstroom in gebouwen waarbij, behalve fysieke afsluiting, tevens klimaatbeheersing en beperking van energieverlies een belangrijk punt van afweging is.

Bedrijfsdeurenfabriek.nl heeft een groot aantal verschillende uitvoeringen. Het aantal verschillende producten is net zo divers als de behoeften en eisen op het gebied van afsluiting. In vele kleuren leverbaar.  Ook in RVS uit te voeren, geschikt voor de voedingsindustrie en de agrarische sector of in omgeving van agressieve stoffen, extreem vochtige omstandigheden.

Extra informatie over Snelloopdeuren